Boken Bli klar av Anna Lundqvist
Vill du ha mer tid, energi, glädje och resultat?

Bli klar® – den enkla vägen till mer av det du vill ha

Känner du dig stressad, trött, håglös?
Saknar du motivation, glädje eller lust?
Räcker tiden inte till?

Lär dig det enkla sättet att skapa mer av det du vill ha – tid, energi, glädje och resultat.

VILL DU HA MER?

Energi

Ork att göra allt det du vill

Tid

Mer tid till det viktiga

Resultat

Nå längre med allt du tar dig för

Glädje

Mer inspiration och lätthet

Du har kanske försökt göra en förändring flera gånger tidigare, men aldrig riktigt lyckats? Känner du igen dig? Jag vet, jag har också varit där.

Jag har själv gjort den här resan. Jag var ensam med två barn. Jobbade hårt och var duktig. Åstadkom mycket men nådde ändå aldrig riktigt dit jag ville. Jag gjorde alla de vanligaste felen (som du kanske också gör):

– Du blir inte klar med saker.
– Du tar för många steg på en gång.
– Du gör det inte enkelt för dig själv.

"Det måste finnas ett enklare sätt", tänkte jag. Där och då bestämde jag mig för att hitta det. Jag skulle ta reda på vad som egentligen fungerar. Hur har andra gjort som lyckas skapa fantastiska resultat och ändå har energi och glädje kvar?

Mitt sökande förde mig till modern forskning om hjärnan och kvantfysik. Men också till flertusenårig traditionell kunskap om energi, resultat och hälsa. Jag har testat verktyg efter verktyg och efterhand har en metod utformats. En metod som gör det enklare att skapa allt som du vill ha. Jag hittade ett sätt att kunna skapa med lätthet.

Så nu vet jag att – det finns ett enklare sätt. Och nu vill jag visa det för dig.

Anna Lundqvist
"Verkligen tänkvärt. Jag insåg att jag har saknat en hel del energi på grund av oavslutade projekt. Nu har jag mer energi kvar till mig själv."
Lena
"Att varva teori och praktiska övningar är jättebra. Jag har direkt kunnat använda verktygen i min vardag. Och de gör verkligen skillnad."
Janne
"Effekten av att jag tillämpat metoden Bli klar® är att den för första gången under mitt konsultliv gett mig en känsla av frihet, som jag så länge längtat efter."
Helén

Lär dig frigöra energi och tid

I den här webkursen lär du dig hur du kan skapa bättre resultat utan att anstränga dig mer. Du lär dig att frigöra energi och tid till det som är verkligt viktigt för dig. Du får konkreta verktyg och uppdrag som direkt hjälper dig att implementera kunskaperna i din vardag.

Att göra listor

Lär dig konsten att bli klar

Vill du uppnå dina mål, få rätt saker gjorda och samtidigt må bättre?
Då är det här kursen för dig.

Anna guidar dig stegvis genom en metod som ökar dina färdigheter i konsten att Bli klar®. Du lär dig gå från tanke till handling, avsluta det du påbörjat och skapa det du vill.

Med metoden Bli klar® får du allt du behöver för att lära dig bemästra den användbara konsten att bli klar. 

Kvinna vid skrivbord - Metoden Bli klar - lugn, tid, energi

Metoden Bli klar® 

Om du tillämpar de principer och verktyg du får i den här kursen så kommer du garanterat att bli bättre på att bli klar, och du kommer att bli klar med rätt saker, inte bara bli mer effektiv.

Metoden Bli klar® är baserad på modern forskning kombinerad med traditionell uråldrig visdom samt studier av framgångsrika människor och organisationer. Allt förstås kryddat med mina egna erfarenheter.

Webbkursen Bli klar frigör energi och tid

Webbkursen innehåller

I kursen får du tillgång till åtta effektiva strategier med flera konkreta lättanvända verktyg som tillsammans ger dig mer energi, tid och bättre resultat. Du kommer att uppnå mer utan att bli utsjasad.

Kursen innehåller åtta kapitel med inspelade föreläsningar och praktiska uppdrag. Uppdragen hjälper dig att direkt implementera kunskaperna i din vardag. De finns också som nedladdningsbara pdf-filer så att du kan gå tillbaka till och använda dessa även efter kursen.

Få mer av det du vill ha – mer tid, energi, glädje och resultat. Gör mindre och få bättre resultat!

GARANTERAT RESULTAT

ELLER PENGAR TILLBAKA

Om du gör alla uppdragen i kursen garanterar jag att du får en förändring du vill ha. Om du mot förmodan inte skulle få en förändring du vill ha får du pengarna tillbaka. Det enda du behöver göra för att få pengarna tillbaka är att beskriva den förändring du ville ha och vad du har gjort för att uppnå den samt vilken förändring du faktiskt har uppnått. Du behöver också visa att du har gjort alla uppdrag.

Blir du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Garantin gäller i 8 veckor från ditt köp.

Webbkursen är upplagd för att kunna färdigställas under 8 veckor, men du genomför den självklart i din egen takt. Eftersom föreläsningarna är inspelade kan du lyssna och göra uppdragen när det passar dig bäst.
Du har tillgång till webbkursen i 8 månader från ditt köp. 

Anna Lundqvist

Anna Lundqvist

Bli klar

Jag brinner för att hjälpa människor och organisationer att göra bättre och må bättre. Att bidra till en bättre värld helt enkelt."